Miksi Kirppuset?

  • Siisti ja viihtyisä kirpputori
  • Paljon parkkitilaa
  • Lapsiparkki
  • Ei myyntiprovisiota!
  • Edulliset hinnat
  • Loistava sijainti

Jätä palautetta

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kirppuset Tmi
Vappulantie 475
08200 LOHJA

Y-tunnus: 1583771-9
Puh: 019-326474

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kirppuset Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kirppuset Tmi, Lohja

Kirppusetissä teet huikeita löytöjä tai voit muuttaa turhan tavaran rahaksi. Lohjalla sijaitseva kirpputori on toiminut jo vuodesta 2000. Palvelemme asiakkaita vuosien kokemuksella.

Aukioloajat

Ma–pe 10–18
La–su 10–15

Kerro meille ideoita ja kehitysehdotuksia!

Me haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista, joten kuulemme mieluusti kaikki kehitysehdotuksesi.

Jätä viestisi oheisella lomakkeella!

Yhteystiedot

Kirppuset Tmi

Vappulantie 475

08200 LOHJA

019 326474

info@kirppusetkirppis.fi